Založ si blog

Premiérkin džentlmen alebo či si Iveta pamätá

Priznajme si, čas sa oklamať nedá a pri  všetkej úcte má už aj naša pani premiérka nejednu vrásku na čele. Iste ,za mnohé sú zodpovední jej koaliční nezbedníci, čo  navystrájali šarapaty, ktoré musela zakrývať svojím premiérskym chrbtom. No sú medzi nimi aj vrásky také, za ktoré sa podpísal čas. A práve čas je dôvodom toho, prečo náš pán prezident empaticky poveril predsedníčku vlády vedením ministerstva obrany po kauze odpočúvania.

Náš pán prezident totiž ani z ďaleka nepatrí medzi najmladších a preto veľmi dobre pozná problémy súvisiace s vekom. Okrem problémov s hlasom, so zamieňaním si slov a slovných spojení alebo problémov  so zrakom ,  prichádzajú s vekom aj problémy s pamäťou a s tou má pravdepodobne problémy aj naša pani premiérka.

Prezident Gašparovič nie je len bystrý, keďže odhalil premiérkinu slabnúcu pamäť, ale okrem iného je aj veľký gentleman. Preto neváhal poveriť pani Ivetu vedením ministerstva obrany, aby mala bezproblémový prístup k tomu, čo, komu a kedy povedala, keďže si už nepamätá.

Očividným dôkazom toho, bola aj rýchla výmena šéfa  vojenského obranného spravodajstva. Po tejto výmene ho totiž mohli zbaviť mlčanlivosti a tak môže tráviť najbližších tisíc a jednu noc prerozprávaním premiérkinej minulosti.

Osobne túto výmenu chápem. Veď si  predstavte, že jedného dňa prídete na to, že vás už vaša pamäť neposlúcha a zrazu vďaka nejakej nahrávke zistíte, že vôbec neviete o niektorých veciach, ktoré ste kedy spravili, povedali alebo sľúbili(a nesplnili). A presne to sa stalo našej pani I. Prednedávnom sa vďaka kauze odpočúvania dozvedela o svojom handicape a následne  jej bolo umožnené výmenou šéfa VOS zistiť to, čo jej pamäť potratila. No nespravili by ste vy to isté?

Ak áno, najprv by vám to musel odobriť niekto vysokopostavený, ako je náš prezident Ivan, ktorý s tým evidentne problém nemá. No hoc problémy s pamäťou pozná veľmi dobre, on sám by sa podobnej príležitosti ako mala pani Iveta  asi vzdal, aby si nedajbože nespomenul na nekonečné hádky s jeho pradávnym šéfom – Mečiarom.

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 3301x
Priemerná čítanosť článkov: 3301x

Autor blogu

Kategórie

Archív